Ekonom sökes

I rollen som ekonom kommer du att arbeta med alla förekommande ekonomiärenden, från fakturahantering till bokslut. Du ansvarar för ekonomirapportering, till VD och styrelse, samt månads- och årsbokslut. Du kommer inledningsvis att arbeta parallellt med vår nuvarande ekonomiassistent för att lära dig arbetsuppgifterna. Vi arbetar i affärssystemet Monitor. Du blir en del av vårt HR- och ekonomiteam och ingår i ledningsgruppen.

För att trivas i rollen ser vi att du är prestigelös, kommunikativ och analytisk. Då du ska kunna hantera det dagliga ekonomiflödet är det en stor fördel om du har en problemlösande karaktär. Vi ser även att du som söker har relevant utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete. Det är meriterande om du har kunskaper av affärssystemet Monitor. Självklart hanterar du också Office-paketet obehindrat. Du pratar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska.

Vi är ett mindre företag där vi ofta arbetar över våra tjänsteområden för att tillsammans lösa uppkomna problem. Vi ser därför att du är flexibel och kan biträda med andra arbetsuppgifter beroende på var arbetsinsatser behövs.

 

Välkommen med frågor och ansökan till Mia Glaad, jobb@lindemaskiner.se senast den 10 januari 2018.

Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!

Är du intresserad av att arbeta på Linde Maskiner?

Maila gärna ditt CV och personligt brev till:

 

Mia Glaad : HR Manager

Mia Glaad

HR Manager

Phone: +46 581 883 63

Mobile: +46 79 079 21 22

mia.glaad@lindemaskiner.se
Petra Wikström : HR and Finance

Petra Wikström

HR and Finance

Phone: +46 581 883 41
petra.wikstrom@lindemaskiner.se